torsdag 21 maj 2009

Ta Ansvar - Gå och Rösta

Ni kan nu genom aktivt handlande göra er hörda genom att lyfta på rumporna och gå och rösta.

Själv gjorde jag min plikt redan igår. Jag travade iväg och la min röst på PP! Värnar du om vår demokrati så gör du samma sak! Anser du att ett polissamhälle är Ok så röstar du på någon annan. Hur som helst...det viktiga är du går och röstar!

HÄR får du all information om hur man gör. Det är enkelt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

 1. Miljöpartiet har tagit aktiv och konsekvent ställning för rätten till integritet i många år, långt innan frågorna kom på modet i samband med fildelnings- och FRA-debatterna.

  Se t ex SvD:s genomgång på http://www.svd.se/ego/_s185/http://www.svd.se/nyheter/politik/euvalet2009/artikel_2950591.svd och en jämförelse med PP på http://mariaferm.blogspot.com/2009/05/piratpartiet-vs-miljopartiet.html

  Men MP jobbar med andra frågor också; klimatet är en global fråga där EU-parlamentet har avgörande makt! Vem kan med gott samvete rösta på PP, som helt saknar politik mot klimatförändringarna?

  Men, för all del. Om du är en besviken integritetsförkämpe och samtidigt nyliberal klimatvetenskapsförnekare, lägg din proteströst på PP. Är integritet och demokrati lika viktiga för dig som planetens framtid så är MP ett självklart val!

  SvaraRadera
 2. Jag tror MP är ute och röstfiskar STORT, ser denna typ av inlägg på de mest konstiga ställen/bloggar!
  Då menar jag inte att denna blogg skulle vara konstig ;)(har som RSS).
  MP måste någonstans ha missat att förmedla detta budskap för jag har då inte hört detta längre tids period än ca 2 veckor :)

  SvaraRadera
 3. @Goorilla; Ja, MP ser ut att fiska röster. Dock lite märklig taktik att dizza den man vill försöka få en röst från.

  SvaraRadera